Hos BEYOGI tror vi på dybde og sammenhæng i yoga, og derfor tilbydes et simpelt koncept med to typer af forløb; 8 ugers forløb og 3 ugers mini-forløb


8 ugers forløb

Pris: 995,00 kr.

Dette forløb er til dig der gerne vil have et længere forløb og ønsker mere dybde i din yoga. Til dig der ønsker en fast aftale i kalenderen over en længere periode, og derfor er flere gange bedre for dig.

Det er typisk 1 hold om ugen i 8 uger.

Holdende er tilpasset, så alle kan være med uanset niveau eller yoga erfaring. Holdende er uddybende og har oftest et bestemt tema eller emne som man følger under hele forløbet.  

3 ugers mini-forløb

Pris: 445,00 kr.

Dette forløb er til dig der gerne vil have en smagsprøve på holdet. Til dig der ønsker at binde dig til færre gange. Til dig der evt. gerne vil veksle imellem vores hold, og derfor er færre gange bedre for dig.

Det er typisk 1 hold om ugen i 3 uger.

Holdende er tilpasset, så alle kan være med uanset niveau eller yoga erfaring. Holdene er simple, generiske og en introduktion til de længere forløb.

NB! Yoga-leg mini-forløb er det eneste hold med en anden pris.

OM BEYOGI

“True yoga is not about the shape of your body, but the shape of you life

– Aadil Palkhivala

BEYOGI er en hyggelig, intim og tryg yoga shala i hjertet af Vesterbro, København. Fokus for BEYOGI har altid været at skabe et trygt yogastudie der tilbyder yoga for familier, kvinder og børn.

Igennem yogaens fantastiske livfilosofi udvikler man værktøjer der kan bruges igennem hele livet, med fokus på vejrtrækning, nervesystemet, bevægelse, vende blikket indad og mindfulness alle med fokus på at leve et balanceret liv.

BEYOGI er drevet af et mindre hold og tror på en fremtidig verden hvor vi alle stræber på at leve i balance, har selvaccept og med ro i sindet.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores shala på Vesterbro.

Varmeste Yoga hilsner,

Nadia fra BEYOGI

Namaste

BEYOGI’erne

Nadia

Yin-, gravid-, efterfødsel- og børneyoga underviser

“Min vision er at skabe ro og nærvær med plads til store og små yogier”

Sita

Yoga underviser, afspændingspædagog & psykomotorisk terapeut

“Min vision er at udvide din kropslige forståelse, sansning og fornemmelse (kropsbevidsthed), som du kan tage med dig ud i livet, efter endt undervisning.”

Nanna

Børneyoga underviser og pædagog 

“Min vision med børneyoga er at give børnene ro til at kunne mærke efter, at give dem en større kropsbevidsthed og at give dem redskaber som de kan tage med sig videre i livet.”

Lea (på barsel)

Børneyoga underviser og ergoterapeut

“Min vision med børneyoga er at børnene får et pusterum og en stund fyldt med leg, nærvær og kreativitet. Fokus på sansesystemet og giver børnene redskaber de kan bruge i deres hverdag”

Anne-Sofie

Gravidyoga underviser og jordemoder

“Min vision med yoga for gravide, er at skabe kropslig og sjælelig velvære, afhjælpe ømhed samt understøtte det arbejde, en fødsel har brug for ved graviditetens afslutning.”

Shala & Lounge

Vi ønsker at skabe en rolig og afslappende stemning hvor der altid er tid til at lande før og efter sin yoga.

Alle vores deltager kan altid benytte vores yoga lounge før og efter yoga, her er der tid til at falde til ro inden man skal til yoga eller blot nyde en kop økologisk te efter yogatimen inden man spadserer sig ud på gaden og videre med sin dag.

Vores yoga lounge er for store og små, her kan vores små yogier altid nyde en forfriskning efter yogatimen, og forældre er velkomne til at benytte vores yoga lounge mens børnene er til yoga i rolige og afslappende omgivelser.